Gropro bedrijvengids
Image default
Tuin en buitenleven

Onvergetelijke vakantie

De zomer staat voor de deur. Dit betekent dat de kinderen 6 weken vrij zijn van school. Ouders hebben alleen vaak niet zo’n lange vakantie. Zij moeten veel werken en hebben maar een aantal vakantiedagen. De eerste week van de vakantie is alles nog leuk om te doen voor de kinderen, maar daarna slaat de verveling toe. Alles wat mogelijk is om zich te vermaken, hebben ze al gedaan. Niets is meer leuk. En dan zijn 9 van de 10 keer de ouders ook nog eens niet thuis. En daarbij zijn vaak alle vriendjes en vriendinnetjes op vakantie, waardoor ze zich alleen of met broertjes en zusjes zullen moeten vermaken.

Wilt u zorgen dat uw kinderen ondanks dat u veel moet werken alsnog een onvergetelijke vakantie ervaren? Overweeg dan om speeltoestellen hout te kopen. Hierdoor kunnen de kinderen zich eindeloos vermaken in hun eigen tuin. Dit is tevens ook een veilige omgeving zonder druk verkeer op straat. De speeltoestellen bestaan uit meerdere onderdelen waardoor het niet snel zal vervelen, zoals een tuin schommel en een glijbaan in een. Terwijl de eventuele oppas binnen is kan hij of zij de kinderen in de gaten houden als zij in de tuin aan het spelen zijn.

Maar waarom zijn de speeltoestellen dan van hout gemaakt? Ten eerste is het gemakkelijk om de verschillende houten onderdelen in elkaar te zetten met behulp van de handleiding. Ten tweede is het hout geïmpregneerd. Dit betekent dat het voor altijd beschermd is tegen aantasting door schimmel, insecten en bacteriën. Wat met zich mee brengt dat de speeltoestellen heel veel zomers overleven en keer op keer met veel plezier door de kinderen gebruikt zullen worden. Ook moeten de speeltoestellen veel keuringen overleven voordat het verkocht mag worden waardoor ze geheel veilig zijn voor uw kind om op te spelen.

 

 

http://buitenspeelgoed.nl

Gerelateerde artikelen

Voordelig Douglas hout bij je lokale houthandel in Roosendaal

Mooi kunstgras aangeboden!

De hovenier voor jouw tuin in Boekelo