Gropro bedrijvengids
Image default
Tuin en buitenleven

De hovenier voor jouw tuin in Boekelo

De leukste Hovenier Boekelo legt al ruim 10 jaar allerlei tuinen aan, van extreem grote tot relatief kleine tuinen niks is ons te gek. We slaan dan ook geen project af en houden van een beetje uitdaging. We zijn ervaren en vinden ons werk erg leuk, en kunnen erg hard werken omdat we ons altijd houden aan goede taakverdeling en schema. Waarbij we goed weten waar onze specialisatie ligt en wie we welke taak moeten geven. Daarnaast hebben we goede materialen en werken we met de beste en nieuwste apparatuur. En werken wij graag met een vaste prijs om zo onverwachte kosten te voorkomen. 

De beste service

Wij kunnen alles regelen en willen dan ook graag dat u als klant, alleen de eisen maar hoeft door te geven. En wij ermee aan de slag gaan om  zo het volledige project op ons af te schuiven en u zelf verder niet met vragen blijft zitten. Zo spreken we een prijs af en regelen wij alles voor dat bedrag, ook andere organisaties die bij dat project komen kijken. Voor dingen die we zelf niet kunnen of grof weg niet de machines voor hebben, maar een ander wel. Zo laten we altijd plan van aanpak zien en een mooi tuinontwerp, voordat we gaan beginnen. Als er akkoord  is gegeven kunnen  we gaan beginnen, en zien we dan ook graag de samenwerking tegemoet. 

Onderhoudsvrije tuin 

Tegenwoordig kiezen ook steeds meer mensen voor een onderhoudsvrije tuin, omdat ze er geen werk mee willen hebben. Of hebben erg gewoon weinig tijd voor en willen niet dat hun huidige tuin er niet meer uitziet. Ook voor ouderen is een onderhoudsvrije ideaal omdat ze dan geen werk hoeven te verrichten op de oude dag. En kost onderhoud soms ook veel geld door allerlei middelen die je aanschaft. Wij kijken altijd naar wat we kunnen vervangen voor iets waar geen onderhoud voor nodig is. Zo vervangen wij gras voor kunstgras en plaatsen we vaak grote terras tegels. 

 

Gerelateerde artikelen

Mooi kunstgras aangeboden!

Onvergetelijke vakantie

Voordelig Douglas hout bij je lokale houthandel in Roosendaal