Vertrekt u binnenkort vanaf Eindhoven Airport naar uw vakantiebestemming? Maak het uzelf dan vooral gemakkelijk en blijf van tevoren in de buurt van het vliegveld slapen. Zo begint uw reis al direct ontspannen en goed! Vliegt u vanaf Eindhoven Airport voor uw zakenreis? Dan zijn onderstaande voorzieningen voor zakelijke gasten zoals u zeker interessant.

 

Perfecte voorzieningen voor zakelijke gasten

Combineer zakendoen en reizen op een zeer gemakkelijke en efficiënte manier. Wat dacht u van een overnachting in Hotel Eindhoven Airport waar zakelijke gasten van alle gemakken zijn voorzien? Zo biedt Hotel Eindhoven gratis wifi, diverse flexibele werkplekken én geluidsdichte vergaderruimtes tot 6 personen aan. Daarnaast kunt u voor een zakelijke lunch of diner gemakkelijk afspreken in een van de drie restaurants bij Eindhoven Airport, in hetzelfde gebouw. Van verse sushi in een stijlvolle omgeving tot aan bourgondische à la carte genieten, de keuze is aan u.

Goed om te weten

Het hotel is zeer gemakkelijk te bereiken dankzij de ligging aan de A2 en A67, ideaal voor zakelijke afspraken. Daarnaast parkeren gasten gratis en ligt Eindhoven Airport op slechts 12 minuten rijden. Bent u van plan om de volgende ochtend vroeg te vertrekken om uw vlucht te halen? Geen probleem, de deuren van het restaurant gaan om 06.30 al open.

Wilt u meer informatie? Bezoek dan www.hoteleindhoven.nl of neem telefonisch contact op met 040 211 6 33.

 

https://www.hoteleindhoven.nl