Gropro bedrijvengids
Image default
Zakelijk

Enorme keuze aan dymo etiketten

Diverse winkels verkopen dymo etiketten. Maar bij Zolemba is een zeer groot assortiment aanwezig. Hier kan je makkelijk online een bestelling plaatsen met het gewenste etiket dat nodig is. De bestelling wordt binnen tien dagen geleverd. 

Voor elke printer is hier wel een passend etiket te vinden. Wel makkelijk want zo weet je zeker dat een bepaald product ook voor jouw printer de juiste is. Kies je ervoor om een etiket aan te schaffen met permanente lijm, dan is dat hier ook te verkrijgen. Afhankelijk waarvoor je een etiket gaat gebruiken is het belangrijk of hiervoor een model met permanente lijm, of verwijderbare lijm gebruikt moet worden. Denk aan een vaas die je verkoopt, dan is een sticker met verwijderbare lijm zeker aan te raden. 

 

Maak online de juiste keuze

Zolemba is een bedrijf met een enorm assortiment. Inmiddels hebben al veel tevreden klanten hier een bestelling geplaatst. Een bestelling is hier zo gemaakt en mocht het voorkomen dat er een hele grote order besteld gaat worden, dan is een bestelling op rekening mogelijk. 

Er zijn diverse dymo etiketten te vinden en vaak is de vraag of deze wel geschikt is voor de printer die al binnen een bedrijf aanwezig is. Door, online, de betreffende gegevens in te voeren kan je met één oogopslag zien of de juiste etiketten besteld gaan worden. 

Ondanks de duidelijke website is het mogelijk dat er een bepaald etiket niet te vinden is. Neem dan contact op en de medewerkers gaan je hierbij helpen.