Gropro bedrijvengids
Woning en Tuin

Warmtepompen installateur Soloya

Warmtepomp als centrale verwarming

Soloya warmtepompen  is een uiterst vakbekwame en degelijke onderneming die al meer dan 10 jaar lang particulieren en bedrijven voorziet van de beste toelichting omtrent de prijs, kosten, rendement, subsidies, premies, onderhoud en verbruik van een warmtepomp. Een samenwerking starten met deze onderneming legt u dan ook geen windeieren.

Geothermische warmtepompen

Op zoek naar geothermische warmtepompen? Schakel dan Soloya.be in voor de beste dienstverlening op de markt verkrijgbaar. Een warmtepomp plaatsen? Doe dan een beroep op een gespecialiseerde firma zoals Soloya en is marktleider voor alle soorten geothermische warmtepompen. Soloya heeft sinds de jaren 2000 een toonaangevende reputatie opgebouwd in de installatie van Daikin Warmtepompen!

We zijn dan ook vaak de geprefereerde partner van bouwers en verbouwers die een grond/water of bodem/water warmtepomp wensen te installeren.

Wenst u meer info over onze expertise? Surf dan snel naar onze website voor een volledige toelichting over de voordelen, het rendement, de werking, het verbruik en onderhoud van de soorten warmtepompsystemen op de markt.: www.soloya.be

http://www.soloya.be/warmtepompen/