Gropro bedrijvengids
Woning en Tuin

Stukadoors-hanssen.be

Stukadoor gezocht

U heeft net gebouwd of verbouwd en hebt besloten om de pleisterwerken te laten uitvoeren door een competente en vakbekwame stukadoor. Dan doet u er goed om omzichtig en minitieus te werk te gaan. Het gebeurt immers meer dan u dacht dat de uitgevoerde werken totaal niet overeenstemmen met uw verwachtingen en de beoogde afwerkingsgraad.  voor kwaliteitsvolle bepleisteringen stucwerk moet u bij Stukadoors-hanssen zijn. Stukadoors-hanssen.be is een Limburgs stukadoorsbedrijf en heeft enkel stukadoors in dienst die op z’n minst 5 jaar praktijkervaring hebben. Op het huidige moment is het zelfs zo dat alle tewerkgestelde stukadoors er minstens 8 jaar ervaring hebben.

Stukadoors

Opteren om met de stukadoors van Stukadoors-hanssen.be samen te werken betekent dat u kiest voor kwaliteit en oog voor detail. De plafonds en muren bezetten van uw huis of woning laat u bij voorkeur ook maar één keer doen, niet waar?

Stukadoor

Bent u nieuwsgierig naar de diensten van de  stukadoor Jean-Marie Hanssen en zijn equipe van 18  ervaren stukadoors? Bent u aan het nieuwbouwen of verouwen en heeft u een opdracht voor de boeg? Neem dan contact op via de website http://stukadoors-hanssen.be

Stukadoor Limburg

Stukadoors-hanssen.be is een toonaangevende onderneming in de provincie Limburg en omstreken. U kan dit bedrijf ook voor alle grote stukadoorswerken te Limburg inschakelen.

http://stukadoors-hanssen.be