Zomer in Nederland wil niet automatisch zeggen dat het ook echt elke dag lekker weer is helaas. Want het is natuurlijk heerlijk om na een lange werkdag nog even lekker bij te komen in je tuintje met een goed glas wijn. Of om tijdens de vakantie lekker met de kinderen in de tuin te spelen en gezellig met zijn allen te eten. Maar wat je ook buiten wilt doen, een mooie en gezellige picknicktafel is dan wel een echte aanrader. Omdat het weer in Nederland niet te voorspellen is, wil je natuurlijk een tafel die altijd, onder alle weersomstandigheden, buiten kan blijven staan en toch jaren meegaat.

 

Picknicktafels van Jaap de Vries uit Ermelo

Bij Jaap de Vries in Ermelo kunt je terecht voor picknicktafels in allerlei soorten en maten. Daar vind je altijd een picknicktafel die bij je past en aan jouw wensen voldoet. Zo hebben ze robuuste picknicktafels gemaakt van boomstam, maar ook gladgeschuurde kinderpicknicktafels, tafels voor grote groepen of degelijke picknicktafels met een rugleuning. Jaap de Vries maakt niet alleen picknicktafels voor particulieren, maar ook scholen, gemeenten en bedrijven kunnen bij Jaap de Vries terecht. Elke picknicktafel wordt met de grootste zorg vervaardigd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen, welke zorgen voor een lange levensduur. Elke tafel is van hoogstaande kwaliteit en kan het hele jaar door buiten blijven staan. Op deze manier heeft de klant er altijd en lange tijd plezier van!

 

Wat biedt Jaap de Vries uit Ermelo nog meer?

Naast picknicktafels kun je bij Jaap de Vries ook terecht voor poorten en hekwerken. Zij hebben rustieke poorten en hekwerken in diverse stijlen. Op de website vind je meer informatie en kun je ook prachtige foto’s vinden van de producten. Ook als een offerte aan wilt vragen, kun je op de site terecht. Dus wacht niet langer en neem een kijkje op www.jaapdevriesermelo.nl

http://www.jaapdevriesermelo.nl/tag/picknicktafel/