Gropro bedrijvengids
Woning en Tuin

12V led lampen voor scherpe prijzen!

Bent u op zoek naar zuinige 12 volt verlichting? Dan bent u bij de getled webshop aan het goede adres. Hier vind u een ruim aanbod aan 12 volt led verlichting voor vrijwel alle toepassingen. Deze laagspanning verlichting is ideaal om te gebruiken op plekken waar het vochtig kan worden, met 12V verlichtign heeft u een minimale kans op kortsluitintg. Naast 12V lampen vindt u hier ook 24V verlichting en enkele lampen die werken op 10-30V stroom. De laatstgenoemde soort lampen zijn ideaal voor op een accu.

Waar worden die 12V lampen dan gebruikt?

12 volt verlichting vindt u voornamelijk in campers en caravans. Deze lampen werken vaak op een accu. Daardoor heeft Ledlampenfabriek ook zoveel mogelijk 10-30V led lampjes in het assortiment. Deze kunt u direct zonder stabilisator op de accu aansluiten. Veel 12V verlichting wordt ook toegepast in boten. hiervoor gelden dezelfde voordelen.

Voordelen van 12V led lampen.

Net alsalle led verlichting zijn onze 12 volt led lampen natuurlijk een stuk zuiniger als traditionele verlichting. Hierdoor kunt u niet alleen enorm besparen op uw stroom, uw accu gaat ook nog een langer mee. De levensduur van led lampen is gemiddeld 10 keer langer dan die van traditionele halogeenlampen. Daarnaast worden de led lampjes natuurlijk niet warm waardoor u nooit meer u vingers brand bij het vervangen van lampjes!

Soorten 12 volt led lampen.

Hier vindt u de volgende soorten verlichting.

  • Kleine led G4 lampjes. 
  • MR11 of MR16 led spotjes.
  • E14 of E17 lampen die werken op 10-30V.
  • Een paar varianten 12V led strips.
  • AR111 spots voor in winkels.
  • Marine navigatie lampen voor in uw boot.

Al deze lampen zijn scherp geprijsd en vrijwel altijd op voorraad. Ga nu naar de Ledlampenfabriek shop om het zelf te ontdekken.

http://www.ledlampenfabriek.nl/voltage/