Gropro bedrijvengids
Image default
Vervoer en transport

Wat maakt Verhuisbedrijf Snelle Jongens in Den haag zo speciaal

Wij als beste verhuisbedrijf in Den Haag hebben service die uw verhuizing zeer vlot zonder teveel poespas laat verlopen. Voordeel is dat het tarief laag is en u een complete verhuisservice kunt verwachten. Snelle Jongens staat voor een vlotte verhuizing van zowel het spullen verwijderen uit de oude woning tot het inrichten van de nieuwe woning waarbij alles netjes op zijn plaats komt te staan. Snelheid, kwaliteit en prijs worden met elkaar gecombineerd. De verhuizing vindt voorzichtig en snel plaats, hierdoor worden minderen uren gemaakt en hoeft de prijs ook niet hoog te zijn. Voor zowel kleine als grote verhuizingen is het tarief hierdoor zeer betaalbaar.

Elementen voor de spoedige goedkope verhuizing

De snelheid komt tot stand door doordacht de inboedel en ruimtes te observeren en zo weten op welke volgorde de inboedel uit de woning moet worden gehaald zonder obstakels en dingen die in de weg staan. Door het slim omgaan met ruimte is er toegang tot elk object in de woning en door deze zo snel mogelijk uit de woning te kunnen halen. U heeft zelf uw handen leeg. Verhuisbedrijf Snelle Jongens uit Den Haag regelt de complete verhuizing met meerdere jongens die tegelijkertijd uw inboedel van A naar B transporteren. In de nieuwe woning zal de inboedel op de juiste volgorde worden geplaatst zonder enig obstakel.

Hoge kwaliteit aan verplaatsing van spullen

Door speciale verhuis apparatuur zoals een verhuislift kan zelfs bij een ruimte op een hogere etage een meubelstuk of koelkast bijvoorbeeld veilig naar beneden worden getransporteerd zonder val gevaar. De goederen worden ondanks snelheid wel voorzichtig en doordacht van het het begin naar eindpunt getransporteerd. In de verhuis bus zelf worden beschermmiddelen gebruikt en kleden zodat uw spullen niet beschadigen. Ook bij hobbels en remmen zullen de spullen vast zitten en niet kunnen verplaatsen in de verhuiswagen.

Verhuizen tegen aantrekkelijke tarieven

Door de makkelijke verwerking en snelheid waarmee de inboedel wordt verplaats in combinatie met jarenlange ervaring op het gebied van verhuizen kan snel en effectief worden gewerkt waardoor er geen tijd verloren gaat. Tijd is geld, en doordat de verhuizing in een dag of dagdeel plaats kan vinden en de inboedel ineens kan worden vervoerd blijven de tarieven laag.

Objecten die zwaar en lastig te vervoeren zijn

Sommige objecten zijn extra zwaar en zelf moeilijk te tillen. Voor uzelf kan dat heel zwaar zijn. U kunt ook besluiten om uw verhuizing gedeeltelijk door ons te laten doen en de kleine makkelijk te vervoeren objecten zelf te vervoeren. Omdat Snelle jongens erg veel ervaring heeft met het vervoeren van objecten die groot en zwaar zijn neemt u zelf geen risico op ongevallen of beschadiging. Snelle Jongens kan deze objecten met speciale apparatuur effectief vervoeren. Vooral kleine steegjes, trappen en opstapjes zijn een ware uitdaging bij het zelf doen. Loop daarom geen onnodig risico en laat deze objecten vervoeren. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen waarbij u uw verhuiswensen tot in detail kunt omschrijven voor een passende prijs. Wij gaan deze offerte dan zo spoedig mogelijk toesturen. Bezoek onze website voor meer informatie.


https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/