Op het moment dat u gevaarlijke stoffen gaat vervoeren moet u op een hoop dingen letten. Door dit uit te besteden aan een betrouwbaar transportbedrijf in Den Bosch weet u zeker dat alles goed verloopt. A. Kentie en Zoon doen alles van het vervoer van gevaarlijke stoffen tot spoedeisende zendingen. Niet ieder transportbedrijf wilt letterlijk zijn handen branden aan het vervoer van gevaarlijke stoffen, gelukkig heeft u dan een koerier in Den Bosch die dit wel doet. Met ervaring sinds 1974 is dit transportbedrijf uit Den Bosch een uitdrukking geworden in de regio en een betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven. Zowel bij het transport van gevaarlijke stoffen tot aan diverse anderen vervoeringen van goederen.

Spoedtransport bij een transportbedrijf in Den Bosch

Bij een koeriersbedrijf in Den Bosch is het mogelijk om spoedtransporten als enveloppen, pakketten en pallets te transporteren. Het gewicht van deze diensten variëren van gewicht en grootte. Voor spoedtransporten tussen de ton en 10 ton kunt u bij A. Kentie en Zoon terecht bij de vrachtauto’s. Uw goederen worden dan op een deskundige wijze vervoerd. Dit doordat er geen tussenschakel aanwezig zit binnen dit vervoer. Heeft u een kleinere lading? Dan moet u eens kijken wat ze voor u kunnen beteken als koerier in Den Bosch. Door het vervoer in eigen hand te houden kunnen ze u beloven dat de kwaliteit van uw goederen gewaarborgd blijven. Als transportbedrijf in Den Bosch staat kwaliteit dan ook hoog in het vaandel voor deze professionals. Ze brengen uw goederen meteen naar uw gewenste locatie door heel Europa!

Ook voor sneltransport schakelt u een koerier in uit Den Bosch

Heeft u een sneltransport van uw producten nodig, maar weet u niet waar u moet zijn. Kom naar A. Kentie en Zoon, een transportbedrijf in Den Bosch. Zij hebben deze service gericht op zendingen met een gewicht tussen 500 en 1000 kilo. Als koerier in Den Bosch zorgen zij ervoor dat uw pakketje snel en juist wordt geleverd zonder tussenkomst van derden. Aan de hand van uw wensen wordt er gekeken wat voor u de beste oplossing is betreft de sneltransport van uw goederen. Zodoende kunnen zij als transportbedrijf garanderen dat uw productielijn in bijvoorbeeld Den Bosch niet in gevaar komt. Dit door accuraat en snel te handelen. Dus zoekt u een koerier in de regio van Den Bosch voor sneltransport? Dan is A. Kentie en Zoon uw betrouwbare partner!