Gropro bedrijvengids
Image default
Tweewielers

De belangrijkste voordelen van de plooifiets van Brompton

Wilt u de plooifiets van Brompton kopen? Dan gaat u gegarandeerd profiteren van tal van praktische en comfortabele voordelen. Niet voor niets mag deze vouwfiets zich schalen onder de beste varianten op de markt. Voor een goede plooifiets van Brompton kunt u bij de betere fietsenwinkel terecht, zoals bij ZwaanBikes in Rotterdam.

Wat zijn de beste voordelen van de plooifiets van Brompton?

Een ervaren fietsenwinkel, zoals ZwaanBikes, kan u uiteraard alles vertellen over de vele voordelen die de plooifiets van Brompton u te bieden heeft. Uiteraard kunt u zich bij aankoop van de plooifiets van Brompton altijd professioneel laten adviseren. U kunt hieronder alvast kort kennismaken met enkele van de belangrijkste voordelen van deze innovatieve vouwfiets van het merk Brompton.

1. Compacte eenvoud

Het fijne van de plooifiets van Brompton is wel het gemak waarmee deze heel compact kan worden ingevouwen. De fiets wordt hiermee zo klein, dat deze in een standaard winkelwagentje past én nog ruimte overhoudt. U klapt de fiets in en uit binnen maximaal 20 seconden.

2. Voelt meer als een echte fiets

Veel vouwfietsen op de markt geven u ook echt het gevoel dat u op een vouwfiets rijdt. Een plooifiets van Brompton geeft u vooral het idee dat u op een echte, reguliere fiets zit. Dit heeft vooral te maken met een veel beter rijgedrag dan gemiddeld is voor vouwfietsen.

3. Eenvoudig onderhoud

U hoeft niet veel aan een plooifiets van Brompton te doen om deze goed te onderhouden. De fiets is daarmee onderhoudsvriendelijk en niet tijdrovend. Door af en toe wat aandacht aan de vouwfiets te (laten) besteden zorgt u makkelijk voor een lange levensduur.

4. Uitstekende accessoires

Lang niet alle vouwfietsen zijn goed uit te breiden met accessoires. Wanneer u een plooifiets van Brompton koopt, dan profiteert u wel van goed geïntegreerde accessoires. Hierbij kunt u denken aan fietstassen, maar ook aan een kinderzitje dat gewoon kan blijven zitten bij het inklappen van de vouwfiets.

 

https://czwaan.nl/