Gropro bedrijvengids
Image default
Sport

Duurzame en elegante ruitersportkleding

Je ruiteroutfit moet duurzaam zijn, goed ademen en heeft een goede pasvorm nodig. Daarnaast is ook de uitstraling van je kleding belangrijk, zeker wanneer je ook deelneemt aan dressuur- of springwedstrijden. Maatwerkmogelijkheden, de nieuwste collecties en een uitgebreid aanbod zijn dan precies wat je verwacht van een specialist. Er zijn verschillende topmerken verkrijgbaar die aan je wensen voldoen. Nu is het nog een kwestie van de juiste ruitersportzaak vinden.

Kies een ruitersportzaak met maatwerkmogelijkheden

Veel bekende merken bieden kwaliteitsproducten die ook nog eens op maat gemaakt kunnen worden. Een goed voorbeeld is Samshield kleding en dan met name de Samshield cap. Deze kunnen volledig op maat gemaakt worden bij een officiële Samshield dealer.

Een andere zeer geschikte kandidaat voor maatwerk is de Vestrum rijbroek. Zeker bij rijbroeken is het belangrijk dat de pasvorm perfect is. Dat voorkomt schuren bij lange ritten en daarnaast blijft de stof veel langer intact.

Buiten je cap en rijbroek kun je ook rijlaarzen, wedstrijdjasjes en tal van andere kledingstukken op maat laten maken. Informeer altijd bij de desbetreffende ruitersportzaak wat de maatwerkmogelijkheden zijn. Maak ook ruim van tevoren een afspraak want het aanmeten van je kleding kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Gelukkig maak je er bij een gezellige winkel een leuk dagje uit van en wordt je kleding aangemeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Leuke accessoires voor je paard

Niet alleen voor jezelf maar ook voor je paard kun je een leuke outfit samenstellen bij een goede ruitersportzaak. Merken als PS of Sweden en Kentucky Horsewear bieden een breed scala aan halsters, teugels, hoofdstellen, dekjes en nog veel meer. Stem de uitrusting van je paard af op je eigen rijkleding voor een prachtige combinatie waarmee je op iedere wedstrijd de show steelt!