Gropro bedrijvengids
Image default
Meubels

Kies voor een design tv meubel

Wilt u ook uw muur optimaal benutten en uw elektronische apparaten die bij de tv horen mooi kunnen op bergen? Kies dan voor een van de design tv meubels van Spectral. Daarmee bent u verzekerd dat de muur optimaal wordt benut en het meubel ook nog eens aansluit bij de rest van uw moderne interieur. Ook ziet het er zeer strak en opgeruimd uit wanneer er voor design tv meubel wordt gekozen. 

 

Design tv meubels van Spectral

Bij Spectral bent u er dan ook zeker van dat er volledig maatwerk geleverd wordt en alles netjes weggewerkt wordt zoals kabels. Ook zijn er veel verschillende soorten materialen en kleuren te kiezen. De website geeft al een indruk van wat er allemaal mogelijk is, daarnaast heeft Spectral een Showroom gevestigd in Harderwijk. Die ook bezocht kan worden om advies te krijgen in de beste tv meubel voor uw woonkamer. Wat inspiratie opdoen kan dus zeker geen kwaad. Kies voor het tv meubel die dan ook het beste past bij uw woonstijl.

 

Waarom kiezen voor Spectral?

Spectral maakt en ontwerpt al sinds 1994 tv-meubels in allerlei soorten en maten. Daarnaast is het allemaal maatwerk, de soundbar kan geintegreerd worden dankzij het Spectral sound system en de meubels worden volledig geleverd met alle nodige service.

 

Weten wat er mogelijk is?

Wilt u meer weten wat er mogelijk is voor het bevestigen van een design tv meubel in uw woonkamer? Neem eens contact op met de specialisten van Spectral of kom vrijblijvend langs in de Showroom aan de Nobelstraat 29 in Harderwijk. Daar heet het personeel van Spectral u van harte welkom en laten graag zien wat er voor u allemaal mogelijk is. Zij luisteren graag naar al uw wensen en geven op basis daarvan een passend advies.