Gropro bedrijvengids
Image default
Gezondheid

Nieuwe premie zorgverzekering

Bij het kiezen van uw zorgverzekering is er een aantal dingen waar u op let. U wilt goed verzekerd zijn tegen een lage premie. En natuurlijk wilt u een pakket kunnen kiezen dat tegemoet komt aan uw zorgbehoeften. Daarbij is het prettig om te kunnen rekenen op een goed bereikbare klantenservice en medewerkers die met u meedenken. Salland voldoet als regionale zorgverzekeraar aan al deze punten. U profiteert bij ons jaar in jaar uit van een goede zorgverzekering tegen een scherpe premie. Meer informatie over de nieuwe premie zorgverzekering voor 2019 kunt u vanaf half november vinden op onze website. Hier berekent u eenvoudig wat u zal gaan betalen. 

Collectiviteitskorting zorgverzekering

Salland maakt in Overijssel en Gelderland afspraken met verschillende zorginstanties over de kwaliteit en de kosten van de zorg. Om onze bijdrage te leveren aan het waarborgen van goede zorg, investeren we hierin een groot deel van uw zorgpremie. Toch betaalt u bij Salland nooit teveel, omdat wij niet werken vanuit een winstoogmerk. Om het nog voordeliger voor u te maken, maken we ook afspraken met veel bedrijven en sportverenigingen in de regio. Hierdoor kunt u profiteren van een collectiviteitskorting zorgverzekering. Deze korting is van toepassing op al onze aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. 

Diverse voordelen bij Salland Zorgverzekeringen

Salland wil het regelen van zaken rondom uw zorgverzekering zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom kunt u via Mijn Salland veel dingen zelf online regelen, zoals het indienen van declaraties. Ook kunt u zelf een zorgverlener vinden bij u in de buurt, met behulp van onze Zorgzoeker. Heeft u toch liever dat er iemand met u meedenkt? Dan kunt u rekenen op ons ZorgAdvies team. Zij kunnen precies voor u uitzoeken welke zorgverlener bij u in de buurt de kortste wachtlijst heeft. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

https://www.salland.nl/

Gerelateerde artikelen

Een professionele assertiviteitstraining volgen?

Reserveer nu bij fysiotherapie Nijkerk

Een elektrische boiler met anti- kalk functie zorgt voor een soepele huid en gezond haar.