Gropro bedrijvengids
Gezondheid

Brotox behandelingen stijgen

Het aantal botox behandelingen voor mannen, of hoe men het ook wel noemt ‘brotox, is in Amerika met maar liefst 310% gestegen.  Dit is een zeer opvallend cijfer en zo een grote stijging is zeker en vast nog niet aan de orde in Nederland. Men merkt wel dat ook in Nederland meer en meer mannen zich gaan aanmelden voor een mogelijke botox behandeling Rotterdam te ondergaan.

 In Nederland schat men de stijging van de aantal mannen die een behandeling ondergaan op  10 procent waarbij een fronsrimpel verwijderen de meest populaire behandeling is.   Je ziet het ook wel veel mannen met een boze, strenge gezichtsuitdrukking  die voorkomt uit de fronsrimpel, daarom  proberen zij de activiteit van deze  spier  stil te leggen om deze rimpel te verwijderen of verminderen.

Artsen denken  zelfs als deze stijging zich blijft voortdoen dat het verschil tussen mannen en vrouwen die een ingreep ondergaan nagenoeg gelijk gaat komen te  liggen.  Ook de interesse  voor botox als injectables wordt populairder bij de mensen omdat dit een meer natuurlijke manier is en omdat mannen net zoals vrouwen dit interessanter vinden.  Op deze manier kan je behandelingen ondergaan zonder dat het overduidelijk is dat je naar  kliniek geweest bent voor een behandeling.

De conclusie is dat de stijging niet heel opvallend is maar dat deze er wel degelijk is.  Een paar jaar geleden  kwamen de mannen langs en voelde zich gegeneerd en kwamen ze met een smoes opzetten   en dit is tegenwoordig helemaal anders.  Volgens verschillende artsen komt deze trend voor uit de stijgend interesse van de mannen  dat ze er verzorgt willen uitzien.   Zoals je dus ziet is botox niet alleen meer voor vrouwen maar maken mannen er ook meer gebruik, twijfel je als man nog altijd? Stop dan nu met twijfelen en laat je behandelen zodat je achteraf je  terug beter in je vel voelt.

http://injectableklinieken.nl/nl/