Gropro bedrijvengids
Financieel

Wanneer incassobureau inschakelen?

Wanneer incassobureau inschakelen

Nota’s worden langzamer voldaan doordat het heel slecht gaat met de economie. Als entrepreneur kan dat nadelige resultaten tot gevolg hebben. Debiteuren die te laat voldoen creëren een tekort aan cash. Jouw crediteuren worden ook ongeduldig. Er vallen wellicht al herinneringen in de bus. Soms ondernemen crediteuren snel verdere actie. Wordt een incassopartij ingeschakeld dan heb je (toch echt een probleem.Een incassopartij kan door de crediteur worden ingeschakeld, dan is het pas echt goed mis. Deze situatie kan heel snel uit de hand lopen. Voordat je het weet zit je zeer diep in de problemen. Daarom is het heel verstandig dit niet zo ver te laten komen. Maar wanneer incassobureau inschakelen voor jou nou verstandig is, moet je altijd zelf zeer goed afwegen.

Wanneer mag je een incassobureau inschakelen?

Gaat de factuur over de vervaldatum heen, dan kun je een gerechtsdeurwaarderskantoor inschakelen. Over wanneer incassobureau inschakelen en welke kansen dit biedt vind je hieronder meer.

Waarom een incassobureau;

• schuldenaar ontvangt van ons een brief en zal dan inzien dat het 5 voor 12 is.
No Cure No Pay is onze standaard handelswijze. Wordt er niets geïncasseerd dan hoef je ook helemaal niets te betalen.
• De incassokosten dienen te worden betaald door de klant.
• Bij verhuizing vinden we vaak een nieuw adres.
• Afbetalingsregelingen handelen we in zijn geheel voor u af.
• Geen betaling? Ook een gang naar de kantonrechter is mogelijk.
• Indien er overgemaakt wordt dan wordt binnen een week al met u afgerekend.
• Daarnaast werkt Bill snel, vakkundig en is betrouwbaar.
• Bill voert het Incasso Keumerk.

Incasso opdracht indienen

U gaat gebruik maken van een incassokantoor. En nu? Hoe werkt dat dan allemaal? Met welke partij ga je dan in zee? Op internet wordt je dood gegooid met incassokantoren. Ze zijn helaas niet allemaal even betrouwbaar. Ons kantoor is lid van de NVI. Online indienen van je incasso opdracht is bij Bill eenvoudig. Dit kan geheel online. Online je eigen account aanmaken, het is zo gebeurd. Eerst je eigen bedrijfsinformatie invullen. Vervolgens inloggen met je eigen inloggegevens. Nu voer je de gegevens van je opdrachtgever en de factuur in. Verstuur je opdracht en viola. Direct ontvangen wij dan je openstaande factuur. Direct wordt het opgepakt door een medewerker van ons kantoor.

http://www.billincasso.nl/nl/wanneer-een-incassobureau-inschakelen.html