Gropro bedrijvengids
Image default
Financieel

Bewindvoering Enschede helpt u met professionele expertise

Bij Bewindvoering Enschede nemen we graag uw financiele zorgen uit handen. Een schuld is zo gemaakt, maar wanneer de schulden oplopen tot een hoger bedrag, is het mogelijk dat je geen overzicht meer hebt. Welke schulden de juiste prioriteiten hebben en welke weer niet. Onze experts bundelen haar krachten samen op het gebied van mentorschap, beschermingswind en kennis over curatele. Bij Bewindvoering Enschede kunt u dus voor verschillende situatie terecht.

 

De werkwijze van Bewindvoering Enschede

 

Middels onze persoonlijke aandacht en begeleiding, helpen wij onze cliënten naar een schuldenvrije toekomst. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact tussen begeleider en Bewindvoering Enschede, en vinden het dan ook belangrijk dat er een goede vertrouwensrelatie ontstaat. Niemand vindt het immers fijn om zaken uit handen te geven. Wij willen u graag helpen door het bieden van onze expertise en samenwerking met een ander bureau dat gespecialiseerd is in uitvoering van curatele en mentorschap. Hierdoor kunnen wij u het beste ondersteunen en helpen bij het verkrijgen van inzicht in uw schulden en het uiteindelijk ook oplossen van de zorgen.

 

Wij kunnen u helpen bij het kiezen voor onder curatele waardoor de financiën, begeleiding en verzorging door iemand anders gemaakt worden. Wanneer dit niet nodig is, bieden wij het ook aan om mentorschap te geven. Na een proces waarbij je financiën bekeken worden door een expert, heb je wellicht niet zo veel vertrouwen in je eigen toekomst. Met een mentor word je weer helemaal begeleid om op eigen benen te staan. Uiteindelijk is bij Bewindvoering Enschede alles met een persoonlijke aanpak en resultaatgericht.

 

Aanmelden voor een gesprek doet u via het contactformulier op onze website. U zal een intake krijgen met een bewindvoerder wat zowel op kantoor als bij u op de bank kan plaatsvinden.