Kortingen op Orthicaproducten

Gezondheid-aanbiedingen.nl heeft nu zeer voordelige kortingen op alle producten die de site aanbiedt van het bekende merk Orthica uit Almere. Ze proberen al meer dan 25 jaar bij te dragen aan de kwaliteit van het leven in elke fase. Ze gebruiken alleen natuurlijke grondstoffen voor hun voedingssupplementen en dat merk je direct. Het voelt dan ook veel natuurlijker en persoonlijker aan als u deze producten aanschaft en gebruikt. Onze webwinkel heeft daarom besloten om het toegankelijker te maken en daarom zijn al hun producten nu met 30 procent korting in prijs verlaagd.

Orthica heeft iets extra’s

De producten van Orthica geven net dat beetje meer energie zodat uw weerstand enorm verhoogt voor de aanstaande koudere maanden. Daarnaast zorgen de speciale ingrediënten er ook voor dat u gezond blijft, dus niet alleen voor zieke mensen geschikt. Onze website biedt een hoop voordelen ten opzichte van andere webwinkels, zeker als het gaat om het bestellen van Orthica producten. Kijk maar eens:

  • tot 30% korting op alle artikelen met uitzondering van geneesmiddelen
  • vanaf 35 euro zijn er geen verzendkosten
  • alleen echte merken
  • goede klantenservice
  • achteraf betalen is mogelijk
  • discrete verzendingen
  • meer dan 30.000 artikelen uit voorraad leverbaar

Like ons op facebook

Wij zijn actief op de sociale media. Zo blijft u altijd op de hoogte van aantrekkelijke kortingen zoals de 30 procent op Orthica. Mocht u via de mail op de hoogte willen worden gehouden dan kan dat ook. We hebben een nieuwsbrief beschikbaar voor al onze klanten. Een profiel is zo aangemaakt en dan hebt u direct inzicht op de bestelstatus. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over onze site dan kunt u onze klantenservice bellen en mailen. Daarnaast staat er een online contactformulier op de site die u direct kunt invullen. We reageren altijd zo snel mogelijk.

http://www.gezondheid-aanbiedingen.nl/Webwinkel-Category-160838/Orthica.html