Tevredenheid van werknemers start bij een goede kop koffie. Een goede, professionele koffiemachine is onmisbaar in iedere bedrijfskantine. Zeker als u weet dat maar liefst 82 procent van werkend Nederland een goede kop koffie zeer belangrijk vindt om de dag goed te beginnen. En daar is een kopje koffie zeker een goed voorbeeld van. Een kop koffie start bij een koffiemachine. Weten welk apparaat bij uw werkomgeving past? Lees onze tips hier.

Koffiebonen en de soorten

Wist u dat koffiebonen zorgen voor de intense smaak van koffie? Waarschijnlijk wel, maar weet u ook welke soorten koffiebonen het meest gedronken worden? Dat zijn de Arabica en Robusta. Deze bonen kunnen met elkaar gemengd worden. Zo creëert u een lekkere bak koffie, geheel naar eigen wens. Toch zijn Arabica bonen veruit de populairste bonen in Nederland. Deac verkoopt daarom biologische Arabica bonen voor uw professionele koffiemachine op het werk. Van Organico en Royal Dutch Espresso, tot Twents Koffie, u heeft de keuze tussen veel soorten Arabica bonen die stuk voor stuk een lekker bakje koffie verzorgen.

Verschillende soorten koffie

Koffie wordt steeds populairder, geen wonder dat er steeds meer soorten koffie komen. Er worden overal steeds meer soorten koffie geschonken. Het is niet meer weg te denken. Ook op het werk is steeds meer vraag en verlangen naar verschillende soorten koffie’s. Met al die soorten koffie is het lastig om een keuze te maken, daarom zetten wij de bekendste soorten koffie op een rij; Cappuccino, Latte macchiato, espresso, café lungo.
 Weet dat medewerkers niet altijd dezelfde koffie drinken. Waar ze ‘s ochtends een espresso nodig hebben om beter te functioneren, drinken ze in de middag misschien liever een Latte macchiato. Dit is één van de redenen waarom het van belang is om op het werk een professionele koffiemachine te plaatsen.

Koffiemachine op het werk

Dé perfecte koffiemachine op het werk, die bestaat helaas niet. Voor elke organisatie is het van belang om te kijken naar de wensen en behoeften van het bedrijf en het aantal werknemers. Deac denkt graag met u mee over koffie. Door middel van checklist komen we altijd tot een goede oplossing. Deac Koffie Experts is specialist op het gebied van koffie automaten van topmerken in combinatie met verschillende koffie- en thee concepten.

Iedereen heeft zijn eigen rituelen. Thuis genieten we van kwaliteitskoffie en op het werk krijgen we alleen waterige koffie uit een plastic bekertje. Op het werk moeten veel mensen het doen met een kartonnen bekertje en waterige koffie. Het wordt steeds meer belangrijk om ook op de werkvloer fijne koffie te hebben voor zowel klanten als uw medewerkers. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Wilt u meer informatie krijgen over de koffiemachines en koffiebonen? Bezoek dan eens de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/