Gropro bedrijvengids
Electronica en Computers

Xbox One Kopen in Nederland

De Xbox One is een state-of-the-art gameconsole, een tv van de nieuwste generatie, een filmsysteem en nog veel meer. Je hoeft niet langer de input op je tv te wijzigen om games te spelen of films te bekijken. Met de Xbox One schakel je in een oogwenk tussen tv, films, muziek en games. En dat alles met je stem.

De Xbox One werkt met drie besturingssystemen. Het eerste systeem is het standaardbesturingssysteem van de Xbox. Het tweede is gebaseerd op Windows NT, waar het waarschijnlijk gaat om dezelfde kernel die aanwezig is in Windows 8.1, versie 6.3. Het derde besturingssysteem zit tussen de eerste twee in en zorgt voor een vloeiende samenwerking. Doordat de Windowskernel aanwezig is, is er een relatief grote kans dat het voor ontwikkelaars ook makkelijker wordt om games te porten tussen Xbox One, Windows 8 en Windows Phone 8.

Xbox-profielen zullen overgezet worden naar de nieuwe Xbox One, met alle behaalde gamerscore, identiteit en de gamertag. Het zal ook mogelijk zijn om met een camera een profielfoto in te stellen, maar de avatars zullen nog steeds beschikbaar zijn. Wil jij direct een Xbox One Kopen? Check dan direct de beste Xbox One Aanbieding! Ook vind je op xbox-one-deals.nl een overzicht van alle Xbox One Games die voor de nieuwe console uit komen. Denk bijvoorbeeld aan Fifa 14 Xbox One of Call of Duty Ghosts Xbox One

 

http://www.xbox-one-deals.nl