Witgoed reparatie Amsterdam over waterschade door lekkende witgoed machines

Wanneer je een technicus vraagt wat het grootste gevaar is, wanneer ze worden geconfronteerd als reparateur van het apparaat, is het onmiddellijke antwoord bijna altijd elektriciteit.

Natuurlijk hebben ze gelijk, maar behalve elektriciteit worden we geconfronteerd met andere gevaren, zowel voor onszelf als voor onze klanten. Voor onszelf is de andere grootste zorg het verwonden van onszelf bij het omgaan met apparaten. Ofwel door onzinnige dingen te doen, zoals een apparaat proberen te hanteren wanneer twee personen of speciale apparatuur nodig is, of door een fout te maken die resulteert in persoonlijk letsel en/of schade.

Omgaan met letterlijk duizenden oproepen per jaar, is het onvermijdelijk dat er op een bepaald moment iets zal gebeuren, ongeacht hoeveel training, hoe voorzichtig we zijn en hoeveel herhaalde waarschuwingen en herinneringen we bieden.

Waterschade in de praktijk door witgoed reparatie Amsterdam

Een ander gevaar waar we voor staan ​​is dat van waterschade. Dit soort schade kan erg belangrijk zijn en komt zelden voor waar het direct zichtbaar is. Het gebeurt eerder stil, en gedurende een lange periode in de vorm van kleine lekken die na verloop van tijd druppel na vallen, kan aanzienlijke schade veroorzaken.

De enorme lekken zijn duidelijk wanneer ze zich voordoen en kunnen over het algemeen zonder probleem worden opgedweild en er is heel weinig schade aan te wijzen, tenzij ze gedurende lange periodes blijven staan. Zelfs dan is schade zelden erg belangrijk.

Langzaam lekken aan de andere kant is anders. Als ze langere tijd worden gebruikt, zullen ze de vloeren doen opheffen, de kasten vervormen, de droge muur afbrokkelen en instorten en kunnen omstandigheden worden gecreëerd die geschikt zijn om zich te ontwikkelen.

Witgoed reparatie Amsterdam adviseert u kraan regelmatig te controleren op werking

Een van de meest voorkomende problemen met langzaam lekken die we hebben gezien, is wanneer we bij een apparaat het aangeleverde water moet afsluiten om het apparaat te repareren. De waterkleppen / kranen die deze apparaten leveren, bevinden zich mogelijk al jaren in de open stand en wanneer ze worden gesloten en vervolgens opnieuw geopend, worden ze blootgesteld aan een storing die zich manifesteert als kleine lekken, soms nadat de technicus is vertrokken

In andere situaties hebben we lekken gezien die al lange tijd aanwezig waren om ontdekt te worden terwijl de technicus zich aan het voorbereiden was om aan het apparaat te werken.

Wanneer erop wordt gewezen, begint de enigszins tillende of kromgetrokken vloer, muffe geur of vochtige wand, logisch te worden, maar op dit punt is al schade aangericht.

Controleer uw vaatwasser telkens wanneer u hem gebruikt om te zien of er water op de vloer is. Hetzelfde voor uw wasmachine. Denk ook aan je koelkast, die waarschijnlijk een waterlijn zal hebben voor water- en ijsafgifte. Als u een probleem vermoedt, moet u er onmiddellijk aan denken. Bel een reparatiebedrijf als u niet zeker bent of een probleem vermoedt. Een servicebezoek is de kosten zeker waard als u een probleem kunt voorkomen.

Witgoed reparatie Utrecht heeft dagelijks te maken met dergelijk problemen en weet het probleem snel op te sporen. Belt u ons gerust.

https://witgoedreparatieserviceutrecht.nl