Gropro bedrijvengids
Image default
Electronica en Computers

Onafhankelijk ICT-advies over licentiebeheer

Als u meer inzicht in uw licentiebeheerprocessen wilt ontvangen, dan kunt u onafhankelijk ICT-advies inwinnen bij OnnIT. Het is in de hedendaagse ondernemerswereld zeker geen uitzondering meer om met licenties en subscriptiemodellen te werken. Echter dienen deze wel te voldoen aan de juiste regelgeving en dus compliant te zijn. Hieraan ontbreekt het bij menig bedrijf nog wel eens, waardoor u achteraf alsnog met tal van problemen komt te zitten. Om dit te voorkomen, zult u duidelijk inzicht moeten hebben in uw licentiebeheer. Adviesbureau OnnIT kan u hierbij helpen, door het licentiebeheer van u over te nemen. U behoudt uiteraard gewoon alle rechten over uw licenties, echter bent u met garantie verzekerd van compliant modellen en licenties.

Onafhankelijke adviezen in ICT-support

Bij OnnIT kunt u rekenen op specialistisch onafhankelijk ICT-advies en inzicht in het reilen en zeilen van uw licentiebeheer. U kunt door de diversiteit aan licentiecontracten vaak niet meer duidelijk herkennen welke het meest geschikt zullen zijn voor uw onderneming en wat eventuele verkeerde aankopen kunnen zijn. Uw licenties dienen compliant te zijn met de huidige wetgeving en OnnIT helpt u om de juiste contracten voor uw onderneming te vinden en te implementeren. Zo dragen deze bij aan een effectieve dienstverlening, zonder dat u zich nog zorgen hoeft te maken over of alles wel juist is afgehandeld.

Bespaar effectief kosten

Als u onafhankelijk ICT-advies inwint in de aanloopfase van een functioneel ontwerp, dan kunt u aanzienlijk op kosten besparen. Door software defined denken toe te passen, kan OnnIT u helpen om de kosten zo laag mogelijk te houden. Bovendien wordt u geadviseerd over welke software het meest effectief zal werken om de gestelde doelstellingen te behalen. Uiteraard zal alle software die hierbij gekozen wordt, compliant zijn volgens huidige wetgeving. Zo kunt u effectief ontwikkelingen toepassen in uw onderneming en voldoen aan alle richtlijnen die voor licentiebeheer gelden.

Gerelateerde artikelen

Welke mogelijkheden zijn er nu voor 3D printen?

Go Pro met de prijsontwikkelingen van Ethereum

Gemakkelijk uw content creƫren en beheren met Kentico CMS