Wij hebben onlangs zaken gedaan met een prima autosloperij te Rotterdam. Je zoekt op internet naar Sloperijen, waarbij je dan meteen de keuze krijgt uit tientallen sloperijen in Rotterdam. Kies er dan maar eens een uit.

Ons oog viel op Autosloperij Rotterdam. Waarom kozen wij voor deze sloperij? Omdat wij aan de Zwartjanstraat wonen, en onze sloopauto niet meer te vervoeren was, leek het ons nogal onhandig deze zelf te moeten brengen naar een sloperij. Bij autosloperij Rotterdam hoefde dit helemaal niet; zij komen zelf de auto ophalen en vertelde alles ter plekke af te handelen: dus de betaling ontvang je meteen en het vrijwaringsbewijs ook. 

Autosloperij Rotterdam gaf te kennen dat zij ook ‘s avonds een sloopauto bij je voor de deur ophalen (op afspraak), dit leek ons verreweg ideal: de Zwartjanstraat is gewoon gigantisch druk overdag, dus een takelwagen, of sleepwagen voor de deur in die drukte zagen wij niet zitten, maar ‘s avonds is dit geen probleem. 

Gelukkig; de afspraak was heel snel gemaakt en de volgende avond verscheen er al een auto van Autosloperij Rotterdam voor de deur! Wij kunnen dit iedereen aanbevelen. 

Wilt u meer informatie? Bezoek de website!

http://rnwonderweg.nl/