Het kan altijd een smet op de dag zijn als je hoofdpijn hebt. Migraine daarentegen is nog vervelender en pijnlijker. Elke dag moet je er rekening mee houden dat de migraine kan opspelen. Tijdens de weg naar je werk voel je de migraine opkomen en moet je omkeren. Vervolgens ben je de hele dag ziek en kan je niks nuttigs meer doen. Het is namelijk onmogelijk je te concentreren met hoofdpijn, laat staan met migraine. Met migraine krijg je namelijk ook niet alleen hoofdpijn, maar krijg je ook vervelende vlekjes in je zicht en wordt je heel suf. Het is ook erg vervelend als je last krijgt van migraine tijdens je werk. Autorijden is ook erg gevaarlijk wanneer je last hebt van een migraine aanval. Kortom als je last hebt van migraine aanvallen, dan bepaalt dit je leven. Overal waar je heen gaat moet je rekening houden met migraine aanval.

 Als je last hebt van migraine aanvallen wil je dit waarschijnlijk graag veranderen. Helaas is migraine nog steeds een mysterie voor doctoren. Wat migraine veroorzaakt is een groot raadsel. Voor een gedeelte is de oorzaak bekend, maar een goede behandeling is op de dag van vandaag niet gevonden. 

Bij een groot toeval is ontdekt dat Botox tegen migraine erg effectief kan zijn en migraine voor een bepaalde tijd kan verhelpen. De effectiviteit varieert van 3 tot 6 maanden. De aanvallen van migraine nemen in deze periode sterk af. Je zal er niet elke dag meer last van hebben, maar hooguit een aantal keer per maand. Het is nog niet de ideale oplossing, maar het is een stap in de goede richting voor mensen met migraine. Voor ongeveer 70 procent werkt de behandeling migraine. Je zal het moeten uitproberen om erachter te komen of het voor jou helpt.

http://www.faceland.nl