De GWW bij van Baarsen zorgt al jaren voor een totaalpakket aan service. Van Baarsen is een allround en ervaren aannemersbedrijf waarin een compact team verantwoordelijk is voor een groot aantal disciplines in de bouwtak. Denkt u hierbij aan de bouw en renovatie van oevers, bruggen, kanalen, grondwerk, en het renoveren of vervangen van kademuren.

 

Grond-, weg- en waterbouw door van Baarsen BV

GWW staat bij van Baarsen voor grond-, weg- en waterbouw. Binnen van Baarsen verzorgen onze professionals het gehele project zonder uitbesteding aan derden. Van tekening en calculatie tot de daadwerkelijke bouw zijn onze medewerkers kundig en ervaren. Dit maakt ons bedrijf tot een voordelige investering in ieder project. Dankzij de korte lijnen en nauwe contacten binnen ons bedrijf, verloopt de communicatie snel en soepel en zijn diensten buiten van Baarsen overbodig. Zo heeft u één aanspreekpunt en één professional in dienst die het gehele project en alle disciplines verzorgt in de grond-, weg- en wegenbouw. Dat is prettig, een compact team met grootse kwaliteiten.

 

Neem nu contact op met van Baarsen BV

 

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met Van Baarsen B.V. voor meer informatie en advies over GWW. Graag zijn wij u van dienst en gaan wij enthousiast aan het werk om van uw opdracht een kwaliteitsproject te maken. Voor vragen of een offertegesprek kunt u altijd contact met één van onze medewerkers opnemen. 

 

U kunt contact met ons opnemen via tel: 075 6401797 en e-mail: info@vanbaarsenbv.nl

http://www.vanbaarsenbv.nl/