Piekfijn entertainment

Onlangs is mijn vrouw 50 jaar geworden en om die heuglijke gebeurtenis te vieren wilde ik het groots aanpakken en haar verrassen op een groots feest. Ik wist zo gauw niet hoe ik dat moest regelen. Gelukkig kwam ik uit bij de site euro-entertainment. Dat bedrijf levert naar eigen zeggen al jarenlang topkwaliteit aan entertainment. Ik wilde natuurlijk de allerbeste entertainment in huis halen, want je word maar een keer vijftig jaar in je leven. De site garandeerde mij een knalfeest dus ging ik snel een geheel vrijblijvende offerte aanmaken. De prijzen bleken alleszins mee te vallen! De vriendelijke begeleiders zijn mij toen thuis komen adviseren, natuurlijk toen mijn vrouw aan het werk was, en hebben alle zorg op zich genomen om met het beste entertainment binnen zijn budget op de proppen te komen.

Gepast entertainment voor haar jubileum

Op de dag zelf was mijn vrouw nog steeds nietsvermoedend en het kwam dan ook als een complete verrassing dat er op eens een podium in onze achtertuin stond en al onze familie, kennissen en vrienden zich daar hadden verzameld. De mensen van het entertainment hadden er echt puik werk van gemaakt en we hebben de hele dag kunnen genieten van allerlei acts met als slagroom op de taart een optreden van Glennis Grace. Het was een erg persoonlijk en mooi optreden en mijn vrouw en vele anderen waren zichtbaar ontroerd.

Een dag om nooit te vergeten

Dankzij de heren en dames van euro entertainment hebben we een grandioze dag gehad waar nog lang over zal worden nagepraat. Bij deze dan ook nogmaals onze dank voor de geweldige begeleiding. Dit is hoe onze dag er uitzag:

  • het begon met een kinderact
  • gevolgd door een spannende Rasti Rostelli show
  • en ten slotte afgesloten door een spetterend concert van Glennis Grace
http://www.euro-entertainment.nl/