Gropro bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Examenreis om nooit te vergeten

De examens zijn bijna afgelopen. Dit is het moment waarop vele jongeren voor het eerst op vakantie gaan, zonder de begeleiding van de ouders. Dit kan een hele stap zijn en een lastige keuze om een locatie te vinden. In dit artikel vind je de tips voor de leukste examenreis. Er is natuurlijk rekening gehouden met verschillende soorten interesses en dus ook verschillende soorten reizen.

 

Als eerste blijven we in Nederland. Er zijn veel jongerencampings waar enorm gefeest kan worden. Een voorbeeld van zo’n soort camping is gelegen in Renesse. Hier gaan ieder jaar honderden jongeren heen om een leuke vakantietijd te hebben. Het enige nadeel van een vakantie in Nederland is vaak het slechte weer. Een ander leuk alternatief in Nederland is een weekendje Amsterdam.

 

In het buitenland zijn er natuurlijk veel meer opties dan in Nederland. De eerste feestbestemming is Ibiza. Ibiza is het partyeiland van Europa. Met megaclubs en witte palmstranden altijd een toplocatie. Ibiza is gelegen in Spanje en heeft een gunstig klimaat. Het enige nadeel aan Ibiza is dat het enorm duur is.

 

Een goedkoop alternatief voor Ibiza is Albufeira. Albufeira is gelegen aan de Algarve in Portugal. Albufeira zit vol met Nederlanders en is daarom een erg leuke locatie om heen te gaan. In de stad zijn vele uitgaansgelegenheden en recreatiemogelijkheden. Aanrader in Albufeira is om mee te gaan op een feestboot. Hier zullen enorm veel jongeren op te vinden zijn.

 

Wanneer je minder een feestbeest maar meer een rustige vakantie wilt dan is Italië wat voor jou. Met een brede cultuur, lekker weer en enorm veel stranden een perfect land om je rust te vinden. Het voordeel aan Italië is dat het met de auto aan te rijden is. Ook het lekkere eten in Italië is al een reden om het te bezoeken.

 

Een echte avonturier gaat tegenwoordig rondreizen door Azië. Azie is zo enorm groot dat het lastig is om zelf locaties uit te zoeken. Dit hoef je niet zelf te doen, maar kunnen organisaties als 333travel en Djoser voor jou doen.

https://www.dalreizen.nl

Gerelateerde artikelen

Een kamper per uur huren met je liefde

Effectief, veilig en milieuvriendelijk

Schilder Hengelo: het bedrijf bestaat tien jaar dus groot feest