Wil je snel van een sloopauto af dan breng je hem niet zelf naar de autosloperij, maar laat je deze gewoon ophalen. Tenminste, dat is mijn ervaring. Onlangs moest ik namelijk mijn Opel Corsa naar een autosloperij bregen. Ik heb toen even op internet gezocht naar een sloperij bij mij in de buurt (Rotterdam Alexander), er bleken hier wel een aantal sloperijen te zijn gevestigd.

Vervolgens belde ik een autosloperij, om te vragen of ik langs kon komen/ wat de openingstijden waren. De medewerker stond mij op zich vriendelijk te woord, maar toen ik hoorde wat ik voor mijn auto ongeveer zou ontvangen heb ik nog wat telefoontjes gepleegd; ik vond het bedrag aan de lage kant. 

Zo kwam ik in contact met RNW Onderweg, ook zij komen gewoon in Rotterdam een sloopauto ophalen en bieden meteen een vrijwaringsbewijs, inclusief direct de uitbetaling voor de auto. Bij hen trof ik het hoogste bod voor mijn auto. Dan is de keuze snel gemaakt. Ik maakte een afspraak en binnen een dag kwam de oplader voorrijden om mijn auto af te voeren (dat was toch wel even slikken). 

Zo zie je wat even de moeite nemen om rond te bellen je financieel nog kan opleveren wanneer je van een oude auto af wil. 

http://rnwonderweg.nl/