Gropro bedrijvengids
Auto’s en Motoren

Occasions online

Iedereen zoekt tegenwoordig naar Occasions online, omdat niemand nog tijd heeft om een dagje op pad te gaan langs allerlei autobedrijven. Omdat het internet echt vol staat met allerlei Voordelige occasions is het nog niet zo makkelijk om vanuit je luie stoel een goede keuze te maken. De occasions van Auto Insight hebben wij heel overzichtelijk voor u op een rij gezet met verschillende sorteermogelijkheden. 

Ik wil wel een goede auto maar mijn budget is niet zo hoog.

In het assortiment van onze Occasions online staan al auto’s vanaf 600 euro. Dit zijn wat oudere auto’s, maar nog zeer geschikt om mee te rijden. Wilt u liever een wat nieuwere auto, bijvoorbeeld uit het bouwjaar 2004, dan begint het al bij 2200 euro. 

Een voorbeeld van onze voordelige occasions.

Stel u heeft een budget van 2400 euro. U heeft ook nog een hele oude auto staan, die afgekeurd is bij de APK controle. U heeft een gezin met 2 opgroeiende kinderen en u rijdt veel voor uw werk. Wat hebben we dan zoal voor u in de aanbieding?

Voor de oude auto zou u best nog 500 euro kunnen krijgen. U heeft een ruime auto nodig, op diesel, vanaf bouwjaar 2004. Welke auto past daarbij?

Renault Mégane 1.5 Dci, bouwjaar 2004, 184.324 km , Diesel voor 2600 euro.

Neem snel een kijkje op onze website voor meer occasions!

http://www.autoinsight.nl/