Gropro bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Politiek incorrect gewichtsverlies – De waarheid achter succesvol gewichtsverlies

Goedbedoelde fitnessprofessionals die je niet willen laten voelen…

slecht voor luiheid en het eten van onzin. Dat is wie.

Ze schrijven artikelen over hoe “diëten slecht zijn”, hoe je kunt tillen soepblikken en fitnessmodelarmen krijgen, en hoe je moet oefenen in de mooie en gemakkelijke “vetverbrandingszone” om resultaten te krijgen. In principe, ze geven je wat je wilt horen – genoeg excuses voor het vermijden van harde oefening en strenge voeding (de echte sleutels tot vetverlies).

Je hebt te veel gewichtsverlies leugens gekregen. En weet je wie je ergste vijand is in de strijd tegen vet?

Dit is het echte verhaal over vetverlies. Je moet hard werken in je trainingen en nog harder op je voeding als je resultaten wilt. Of je kunt de politiek-correcte makkelijke uitweg nemen en dezelfde lichaam in 3, 6, en zelfs 12 maanden vanaf nu door bijvoorbeeld quadrijden nederland.

Hou van me of haat me, ik beloof je resultaten. Laten we eens kijken waarom de PC-oplossingen werken niet…

V: Er is mij verteld dat ik moet oefenen in mijn “vetverbrandingszone”. Wat is de beste cardio-methode voor gewichtsverlies.

Het is duidelijk dat het bijdraagt aan het energietekort en de totale caloriebalans. dat is gunstig voor vetverlies.

Maar het is niet de “be all & end all” van vet verlies succes – en dat wordt anekdotisch ondersteund door het aantal overgewicht afstanden. Lopers.

Wat wordt er aangeraden bij die proces

Ik raad bijna nooit lange, langzame cardio aan… gewoon omdat niemand Ik train of overleg met heeft de tijd voor dit, en het werkt niet… beter dan kortere, minder frequente, meer intense intervallen… trainingssessies.

Vijf of zes dagen van 45 minuten cardiosessies in mijn vetverbranding… zone? Ja, juist. Alsof iemand daar tijd voor heeft.

Als ik je zou vertellen dat je dezelfde resultaten zou kunnen krijgen, of beter, als recent onderzoek suggereert dat) in drie interval sessies van 20 minuten elke week als je kon van drie of vijf 45 minuten langzamere cardio sessies elke week, welke zou je kiezen?

Ja, de intervallen voelen ongeveer 10x moeilijker dan normaal, langzaam, saai aan. cardio. En ja, je zult niet in staat zijn om je volksmagazine te lezen… bij het doen van intervallen. En je zou een beetje zwaar kunnen ademen. Dus als je maakt je zorgen over het zweten, dan is vetverlies misschien niets voor jou.

Maar als je het niet erg vindt om tegen de menigte in te gaan, zijn intervallen de moeite waard elke seconde voor de superieure resultaten.

V: Moeten mannen en vrouwen anders trainen voor vetverlies?

Antwoord: Nee. Volgende vraag.

Serieus, het antwoord is nee, maar om daar nog iets aan toe te voegen, mannen en vrouwen… hebben niet zo veel verschillen als het gaat om vetverlies, dus ze beide doen het goed met de kracht en interval stijl trainingen.

Dit is een van de redenen waarom kracht en intervallen beter kunnen werken voor vrouwen dan mannen

Meer vrouwen hebben de neiging om kracht en intervallen te starten na het doorbrengen van

maanden of jaren met behulp van langzame cardio en lichte (indien van toepassing) gewichten. En egoïstisch, kon ik niet gelukkiger zijn – want als deze toegewijde vrouwen gaan gebruik maken van de kortere, meer intense kracht en interval sessies maken ze snelle vooruitgang en laten me eruit zien als een genie.

Dat gezegd hebbende, maak ik soms kleine veranderingen in trainingen om zich aan te passen aan de voorbedachte rade van een vrouw over krachttraining. Sommige vrouwen zijn zeer terughoudend in het heffen van gewichten. Maar jij en ik weten die nodig is voor lichaamssculpturen, vetverlies en gezondheidsvoordelen… zoals het bouwen van botten.

Dus wat ik doe is onder een paar (niet alle!) van de gewicht oefeningen uit en ze te vervangen door oefeningen met een gelijke intensiteit van het lichaamsgewicht. Enkele Lichaamsgewicht oefeningen kunnen worden geclassificeerd als traditionele kracht oefeningen (d.w.z. voor een vrouw die slechts 5 volledige push-ups kan doen, de pushup oefening is bijna een maximale krachtoefening). Er zijn voldoende tips snel afvallen voor vrouwen die “mentaal” omgaan met dit soort krachttraining beter dan

een halter in hun handen te leggen.

Aan de andere kant, sommige lichaamsgewicht oefeningen geven meer een intervaltrainingseffect (d.w.z. kraakpanden voor het lichaamsgewicht). Hoe dan ook, Lichaamsgewicht oefeningen kunnen turbulentie (d.w.z. “stress”) op de spieren en stimuleren van de stofwisseling en helpen vrouwelijke klanten de resultaten te krijgen ze willen en verdienen.

https://ticketforsale.nl/